Welkom! Je gaat van start met het programma Creatief Leven, om te voorkomen dat eenzaamheid je leven beheerst. Net als bij elke andere thuisstudie moet je jezelf motiveren. Maar ik zorg voor steun onderweg! Houd vol en je zult gegarandeerd resultaat bereiken.

Let op! De lessen zijn online, maar je werkt niet online, maar bij voorkeur op papier. Om twee redenen. Ten eerste: privacy. Niets van jouw privégegevens bevindt zich straks online. Dat voelt wel zo veilig. De tweede reden: werk je met pen en papier, dan ben je fysiek anders bezig dan op je toetsenbord. Dat ondersteunt het leren beter. En weet je, alle kleine beetjes helpen.

Je vindt de lessen rechts in het menu. Ze zijn beveiligd met een wachtwoord. Als je bent ingeschreven als cursist krijg je elke week een mail met de toegangscode voor een nieuwe les. In de lessen vind je de verdere aanwijzingen.

Ik wens je heel veel succes!

Jeannette Rijks

Mocht je de cursus nog niet hebben aangeschaft en dit wel willen? Dan kun je via onderstaande button je aanmelden en na betaling direct starten met de cursus.